"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi

Kutlar’ın atama yazısının Genel Merkez tarafından geldiği ve birkaç gün içinde göreve başlayacağı ifade edildi.  MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Yunusemre Belediyesi MHP Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıyor.  2014 yılında yapılan Şehzadeler 1. Olağan Genel Kongresi’nde MHP Şehzadeler İlçe Başkanı olarak göreve seçilen Cemal Kutlar, Ağustos 2016’da görevinden istifa etmişti. 

MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli Ülküdaşlarım. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın'ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Yunusemre İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Mensubu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum Ülkücü Hareketin tek adresi olan Milliyetçi Hareket Partisi ne İlçe Başkanı olarak hizmet etmeyi nasip eden Rabbime şükürler olsun.  5 bin den fazla şehit verdiğimiz, cezaevlerinde, işkencelerden geçerek tüm zorluklara rağmen davamızı bugünlere getiren, hizmet eden tüm abilerimden ve kardeşlerimden Allah razı olsun.  Bugün, Bismillah deyip, teslim aldığımız bayrağı, yere düşürmeden, kirletmenden ve lekeletmeden götürebildiğimiz yere kadar Allah’ın izniyle götüreceğiz. Yunusemre ilçesinde Rabbimin izniyle yönetimimiz ve teşkilatlarımızla Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyin çizdiği istikamette devam edeceğiz.  Ben değil Biz olacağız. Birlik Beraberlik içinde ocaklarda ettiğimiz yeminimize sadık kalarak Milliyetçi Hareket Partisini en iyi şekilde temsil edeceğiz. Yolumuz zor, ama imanımızla inancımızla tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene! Ne Mutlu Ülkücüyüm Diyene! Ne Mutlu Milliyetçi Hareket Partiliyim Diyene!” dedi.

Editör: TE Bilişim