Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yıl aradan sonra Irak'a gitti Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yıl aradan sonra Irak'a gitti

Bu sabah haber ajanslarına düşen bir haberde Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve Yalova İl Başkanı Namık Öz'ün de yer aldığı 31 isim görevlerinden ayrıldığı öne sürülmüştü.  
Yaklaşık 1 ay önce MHP İl Başkanlığı görevine atanan Cüneyt Tosuner’in de istifa eden il başkanları arasında yer alması şaşkınlıkla karşılanmıştı. Manisahaberleri.com olarak haberi girmeden önce başkana ulaşmaya çalıştık ancak görüşme sağlayamadık. 
Görüşme talebimize geri dönüş yapan MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, istifanın söz konusu olmadığını açıkladı. Tosuner, henüz göreve yeni geldiğini, iadei ziyaretleri bile tamamlayamadığını ifade ederek, görevinin başında olduğunu açıkladı. 
Tosuner, ülke genelinde milletvekili adaylığı nedeniyle istifa eden il başkanlı olduğunu ancak kendisinin böyle bir kararının söz konusu olamayacağını, seçimlerde partisinin başında il başkanı olarak görev yağacağını sözlerine ekledi.       
 
 
 

Editör: TE Bilişim