Manisa ve Türk judosunun duayen ismi Ali Atmaca’nın vefat haberi spor camiasında büyük üzüntüyle karşılandı. Ali Atmaca bugüne kadar çeşitli kuruluşlarda antrenörlük yaparak binlerce öğrenci yetiştirdi. 7’den 70 herkesin sevip saydığı bir isim olan Atmaca’nın ölüm haberi öğrenciler, sevenleri ve Manisalıları derinden üzdü. 
Bir çok kişi Atmaca’nın vefat haberini paylaşarak ona olan sevgisini ifade etti.   

Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yıl aradan sonra Irak'a gitti Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yıl aradan sonra Irak'a gitti

Manisa Byükşehir Beleidye Başkanı Cengiz Ergün, Atmaca ile ilgili şu paylaşımı yaptı: “Judo sporunun Manisa'mızdaki duayenlerinden, gençlerimizin sporu sevmesinde önemli ve değerli katkılar sağlamış olan Ali Atmaca hocamızın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve judo camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”
Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ise “Yunusemre Belediyespor’da da antrenörü Ali Atmaca’nın Hakk'ın rahmetine kavuştuğunu büyük bir teessürle öğrendim. Merhum hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Cenazesi 25 Eylül Pazar günü Öğle Namazını müteakip Hatuniye Camii'nde kaldırılacaktır. Yunusemre Belediyespor ve tüm spor camiasının başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı. 
Spor camiasından da birçok kişi acı haberi paylaştı. 
Ali Atmaca bugün Hatuniye Caminde öğle namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.  

Editör: TE Bilişim