İzmir Valiliği Vali Yardımcısı Mustafa YILDIZ Manisa Valiliği Vali Yardımcılığına,  
Hatay Valiliği Vali Yardımcısı Erhan GÜNAY Manisa Valiliği Vali Yardımcılığına,

Alaşehir Kaymakamı Abdullah UÇGUN Bağcılar Kaymakamlığı Kaymakamlığına, 
Turgutlu Kaymakamı Ali YILMAZ, Trabzon Valiliği Vali Yardımcılığına,
Kula Kaymakamı Kemal DURU, Dinar Kaymakamlığına,
Selendi Kaymakamı Ali YILDIRIM, Hamur Kaymakamlığına,
Köprübaşı Kaymakamı Ramazan TAŞKIN, Kars Valiliği Vali Yardımcılığı görevine, 
Dikili Kaymakamı Alper Faruk GÜNGÖR, Alaşehir Kaymakamlığına,
Dinar Kaymakamı Selami KAPANKAYA Turgutlu Kaymakamlığı görevine, 
Mardin Vali Yardımcısı Birkan TATLISÖZ, Kula Kaymakamlığı görevlerine atandı.
Manisa’nın Köprübaşı ve Selendi ilçelerine ise atam yapılmaması dikkat çekti.   

SELAMİ KAPANKAYA KİMDİR?

Kaymakam Kapankaya 1974 yılında Aydın Çine'de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Aydın ve Çine'de tamamladı. Yükseköğrenime İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde devam etti. 1996 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra bir süre özel sektörde çalıştı, ardından yedek subay olarak askerliğini yaptı. İyi derecede İngilizce bilen Kaymakam Kapankaya, Evli ve 2 çocuk babasıdır.
 
Siyasi Kariyeri
2000 yılında Muş Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine başladı. Denizli- Çameli ve Bursa- Büyükorhan' da Kaymakam Vekilliklerinde bulundu. 6 ay süreyle İngiltere Leicester Üniversitesinde Mesleki İnceleme ve Dil Öğrenimi için bulundu. 49.Dönem Milli Güvenlik Akademisi mezunudur. Meslek hayatında sırasıyla;
 
2003                Antalya-İbradı
2003-2006      Erzincan- İliç
2006-2008      Burdur- Gölhisar Kaymakamlığı
2008-2010      Ağrı Vali Yardımcılığı
2010-2015      Antalya- Kaş Kaymakamlığı
2015-2018      Tokat- Niksar Kaymakamlığı            
Görevlerinde bulunmuş olup, 01.09.2018 tarihli ve 30522 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan, 31.08.2018 tarih ve 2018/157 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı Dinar Kaymakamlığına atanmıştır.
Ayrıca Kaymakamımız Selami Kapankaya Niksar’da ve diğer çalıştığı yerlerde milli kültürümüzün unutulmaması ve geliştirilmesi için verdiği katkılar ve yaptığı çalışmalar nedeniyle TÜRKSAV (Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı) tarafından 2017 Yılı Türk Dünyasına Hizmet Özel Ödülünü almıştır.



ALPER FARUK GÜNGÖR KİMDİR?
 
1968 yılında dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini babasının görevi nedeniyle yurdun çeşitli yerlerinde tamamladı. Daha sonra, 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü, 1992 yılında Polis Akedemisi Özel Eğitim bölümünü, 2015 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet bölümünü, 2017 yılında aynı üniversitenin İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. 1992 yılında Kayseri Kaymakam adaylığına atandı. 1995 yılında 8 ay süre ile İngiltere/Folkestone ve Hastings şehirlerinde genel ingilizce ve İngiliz Yönetim Yapısı Eğitimi aldı. Konya/Hüyük ve Mardin/Yeşilli Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. 82. dönem Kaymakamlık kursunu tamamlayarak sırasıyla Aksaray/Ağaçören, Kars/Arpaçay, Ardahan/Göle, Isparta/Keçiborlu, Trabzon/Beşikdüzü Kaymakamlığı, Çanakkale Vali Yardımcılığı ve Aydın Vali Yardımcılığı görevlerinden sonra 2017 yılından buyana da İzmir/Dikili Kaymakamı olarak görev yapmaktadır.

BİRKAN TATLISÖZ MARDİN'DEN MANİSA'YA 

Resmi Gazetede yayımlanan 2022 yılı yaz 'Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi' ile 17 Eylül 2018 tarihinden bu yana Kula Kaymakamlığı görevini yürüten Kemal Duru, Afyonkarahisar Dinar ilçe kaymakamı olarak atandı. Kaymakam Kemal Duru'nun yerine de Mardin Vali Yardımcısı olarak görev yapan Birkan Tatlısöz atandı.

Ege'de yollar beyaza büründü Ege'de yollar beyaza büründü

Editör: TE Bilişim