Zafer Kalkınma Ajansı yeni yönetimiyle ilk kez toplandı Zafer Kalkınma Ajansı yeni yönetimiyle ilk kez toplandı

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunun rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, evinde Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi.
Sarı-lacivertliler, uzatma dakikalarında yediği gol ile 2-1 mağlup olarak Devler Ligi umudunu yitirdi. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi hasreti tam 14 yıla çıktı.
Ancak skordan çok maçın önüne geçen başka bir olay yaşandı. Fenerbahçe taraftarı, yenilen golün ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in adını tezahürat yaptı.
Taraftarın bu hareketinin ardından Ukraynalılar ve dünyanın birçok yerinden tepki geldi. 
Twitter’da bu konu çokça kişi arasında tartışılıyor. 
Gulsum Khalilova isimli kullanıcı “Fenerbahçe'nin bazı taraftarları #Ukrayna'da savaşın emrini veren ve şehirleri bombalayan Putin'in Tezahüratını yaparak hem bölgedeki Kırım Türklerini utandırdılar, hem de barışın sembolü olması gereken FB takımını dünyada Rezil duruma düşürmeye çalıştılar” şeklinde paylaşımda bulundu. 
Sosyal medyayı bir hayli iyi kullanan Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen ise bu paylaşıma tepki göstererek, “Başta bir Türk vatandaşı sonra da bir Fenerbahçe taraftarı olarak üslubunuzdan son derece rahatsız oldum. Ne siz ne de başka bir ülkenin vatandaşı bizi reziIlikle suçlayamaz ve duruşumuzdan dolayı kınayamaz. İsteyen istediğini destekler ve bundan dolayı hesap soramazsınız.” 
Gulsum Khalilova isimli kullanıcı, Vali Özmen’in bu paylaşımını retweetleyerek, “Vali yardımcısına bu üslup yakışıyor mu? Evet T.C vatandaşı değilim ama Türkiye, Türkiye'den büyüktür ve diğer Türklerin de vatanıdır. Sayın Valim, ana dilim Türkçe olduğu için Türkçe yazıyorum. Aynı zamanda haşa kimseye had bildirmedim, sadece lokal yapılan bir şeyi eleştirdim.” Dedi. 
Tartışmaya başka kullanıcılar da katılarak yorum yaptı. 
Öte yandan Vali Özmen’in hesabı bir süre sonra kapandı. Kullanıcılar hesaba ulaşamadı.  

Editör: TE Bilişim