Teknelerle tutulan balıklar mezatlarda alıcıyla buluşuyor Teknelerle tutulan balıklar mezatlarda alıcıyla buluşuyor

İftara Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MCBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak, Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Zekayi Yılmaz, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruşlu temsilcileri katıldı. 
Yemek duasını Şehzadeler İlçe Müftüsü tarafından okundu. Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş, iftara katılan herkese teşekkür etti. Güneş, “Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneğimiz 15 kıymetli hemşeri derneğinden oluşuyor. Manisa’nın en büyük sivil toplum kuruluşudur. İslamiyet ve Ramazan ayı hakkaniyeti, samimiyet, güzelliği,  adaleti bu millete ve dünyaya anlatan en güzel kutsal bir aydır. Ramazan ayınızı ve iftar yemeğinizi tebrik ediyorum” dedi. 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Yurdumuzun dört bir yanından güzel şehrimize gelmiş şehrimizin değerlerine değer katan aziz hemşerilerimizi hürmetle, saygıyla selamlıyorum. Bu güzel iftar programı için Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Rabbim Kadir gecesine ulaştırmayı nasip etsin. Rabbim Ramazan Bayramına kavuşturmayı hepimize nasip etsin. Tüm İslam alemi ile birlikte bu güzel günler hürmetine birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Nice güzel vesilelerle bir araya gelelim. Farklılıklarımız bizim zenginliğimiz. Anadolu’nun birçok yanında farklı kültürler var, güzellikler var. Hemşeri derneklerimizle birlikte Manisa’da bunları koruyoruz ve yaşatıyoruz. Şehrimizin kültür hayatını katkıda bulunmuş oluyoruz. Yeter ki biz farklılıklarımızı bir zenginlik olarak kabul edelim, saygı duyalım. O zaman her şey daha güzel olacaktır. Biz her daim sizin yanınızdayız” diye konuştu. 
Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği bünyesinde Ahlatlılar Derneği, Afyonlular Derneği, Ardahanlılar Derneği, Azerbaycanlılar Derneği, Balıkesirliler Derneği, Bitlisliler Derneği, Çerkezler Derneği, Çukurovalılar Derneği, Elazığlılar Derneği, Gördesliler Derneği, Kağızman Köyleri Derneği, Makedonyalılar Derneği, Malatyalılar Birlik Derneği, Malatyalılar Derneği, Yuntdağlılar Derneği yer alıyor.

Editör: TE Bilişim