Survivor 2021 bu yıl büyük mücadeleye sahne olacak. Survivor’da bu yıl tanıdık biri isim var. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Fakültesi mezunu Steven Salam Survivor 2021’de gönüllüler takımında yarışıyor. 

Aslen Kongolu olan Steven Salam’a Manisa’dan büyük destek bekleniyor.

Donatımspor'dan Survivor'a!

Survivor 2021'de Gönüllüler Takımı'nda yer alan Demokratik Kongolu Steven Salam'ın yolu Manisa amatöründen de geçti. 2018 yılında filiz lisansla futbola Donatımspor'da başlayan Salam, amatörün yuvası olan 8 Eylül Stadı'nın havasını koklayan amatör futbolculardan biriydi. Salam ayrıca Manisa Celal Bayar Üniversitesi Futbol Antrenörlüğü Bölümü mezunu.

STEVEN SALAM KİMDİR? 

Survivor yeni sezonunda Gönüllüler takımında mücadele edecek olan Steven Salam son günlerde epey ilgi görüyor. Steven Salam lise ve üniversiteyi Türkiye'de okumuştur.

Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyetinden 2011'de Türkiye'ye gelmiş. Ve lise ve üniversiteyi Türkiye'de okudu.

Steven Salam, 2019'da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu.

Geçen sene şampiyon olan ve 1. Amatörden Süper Amatöre çıkan İzmir Karayollar (Yolspor) takımında oynadığını belirten Steven Salam "Şimdi ise asıl maceraya gidiyorum SURVİVORA" sözleri ile yarışmaya dair duygularını açıkladı.

Editör: TE Bilişim