Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı! Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı!

Manisalılar İslam’ın rahmet yüklü mesajı Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne inmeye başladığı bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini coşkuyla idrak etti. Camiler hınca hınç doldu, eller semaya açıldı ve yüce Yaratıcıdan af ve mağfiret dilendi.

Manisa İl Müftülüğü din görevlileri tarafından yapılan vaazlarda Kadir Gecesi’nin önemi anlatıldı. Ramazan boyunca okunan hatimler ve yapılan ibadetler için eller semaya açıldı.

Şehrin bir çok camiinde gerçekleştirilen Kadir Gecesi ihya programlarında özellikle Hatuniye ve Muradiye Camilerinde yer bulamayan vatandaşlar avluda saf tutarak namaz kıldı.

Sultan Camii Külliyesinde kadın erkek, genç yaşlı, çoluk çocuk ve üniversiteli gençlerin katılımıyla iftarda başlayan Kadir Gecesi coşkusu hatimle kılınan teravih ve ardından hanım cemaate yönelik gerçekleştirilen programlarla sahura kadar devam etti.

İki yıldır pandemi dolayısıyla yapılamayan Sakal-ı Şerif ziyaretleri de Kadir Gecesi'nde vatandaşların büyük teveccühünü kazandı. Çok sayıda vatandaş  dualar ve salavatlar eşliğinde Sakal-ı Şerifi görmenin mutluluğunu yaşadı.

Editör: TE Bilişim