Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne (BSL) ilk 8 haftada istediği gibi başlayamayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 9’ncu hafta maçında ligin zorlu deplasmanlarından Aliağa’da önemli bir galibiyete imza attı. 2’nci hafta maçında Manisa’da Beşiktaş Emlakjet’i mağlup eden Potanın Tarzanları, 6 haftalık suskunluğunu bozarak aldığı galibiyetle mücadelenin içinde ben de varım dedi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Bora Çaylan da, 9 Aralık Cuma günü oynanacak Darüşşafaka maçı için açıklamalarda bulundu.
 
Haydi Manisa, takımına destek olmak için Muradiye Spor Salonu’na!
Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Tarihimizde ilk defa mücadele ettiğimiz Basketbol Süper Ligi’nde geride kalan 9 hafta sonrasında artık yabancılığımızı üzerimizden attık diyebilirim. Geldiğimiz noktada geride kalan haftaların bizim adaptasyon sürecimiz olduğunu söylemek yanlış olmaz. Aliağa Petkim maçında çok önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyetin daha da değer kazanması için evimizde oynayacağımız Darüşşafaka maçını da kazanmamız gerekiyor. Yeni hocamız Hakan Demir ile birlikte iyi bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. Bu ligde söz sahibi takımlar arasında yer almak için ortaya koyduğumuz mücadeleye anlam katacak bir diğer unsur da taraftarlarımızın, Manisalıların bu takıma destek olması. Potanın Tarzanlarını Darüşşafaka maçında desteklemeye, 6’ncı oyuncu gibi destek olmaya tüm Manisalıları davet ediyorum” dedi.

Şila isimli köpeği yakarak öldüren caniye 4 yıl hapis cezası Şila isimli köpeği yakarak öldüren caniye 4 yıl hapis cezası


 

Editör: TE Bilişim