Zafer Kalkınma Ajansı yeni yönetimiyle ilk kez toplandı Zafer Kalkınma Ajansı yeni yönetimiyle ilk kez toplandı

Manisa’nın en büyük kültür etkinliği olan Kitap Fuarı 25 Kasım Cuma günü açılıyor. Manisa Kitap Fuarı 25 Kasım - 4 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde 5. kez kapılarını ziyaretçilere açacak olan fuarda bu yıl birçok yayınevi ve yazar yer alıyor.  
KİTAP FUARINDA BAĞIŞ KUMBARASI 
Bu yıl Kitap Fuarında çok anlamlı bir uygulama da yer alacak. Fuarda kurulacak olan “kitap bağış kumbarası” öğrencelere, okullara direkt katkı sağlamayı amaçlıyor. 
Yunusemre Milli Eğitim Müdürlüğü ile SNS Fuarcılık arasında protokol imzalandı. Yunusemre Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ile SNS Fuarcılık adına Didem Simsaroğlu’nun imza attığı ptotokolle, 9 gün sürecek olan fuarda bağışlanan kitaplar kumbaraya atılacak. 
Toplanan kitaplar Yunusemre ilçesindeki okulların kütüphanelerine dağıtılacak. 
HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI 
Yunusemre İlçe Milli Eğitim Yıldıray Demirtaş, tüm hayırseverleri kitap fuarında kurulacak olan bağış kumbarasına kitap atmaya davet etti.  Demirtaş, okulların kütüphanelerinin kitap çeşitliliğini artırmayı amaçladıklarını belirterek, toplanan her bir kitabın öğrencilere ücretsiz ulaşan anlamlı bir kültür hizmeti olduğunu ifade etti. 
25 Kasım’da açılacak olan fuar 10.00-19.00 saatleri arasında gezilebilecek. 

 
 

Editör: TE Bilişim