Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı

Kalk yerine yat, Dedemin Bakkalı, Abartma Tozu isimli kitapların yanı sıra 40'a yakın eseri bulunan Şermin Yaşar, bugün Manisa'da okuyucularla buluştu.
Bu yıl beşincisi düzenlenen Manisa Kitap Fuarı’nda saat 14.00'te söyleşi ile okuyucuların karşısına çıkan Şermin Yaşar, ardından kitaplarını imzaladı. 
BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 
Şermin Yaşar Fuar içinde söyleşi alanına geldiğinde uzun süre alkışlandı. Keyifli söyleşide ise çocuklar sorular sordu ünlü yazar samimi bir şekilde yanıtladı. Kitap yazmaya nasıl başladığını, kitapların önemi ve birçok konuda tecrübelerini aktaran yazar, söyleşi sonunda kitaplarını imzaladı.     
ŞERMİN YAŞAR KİMDİR? 
1982 Berlin doğumlu olan Şermin Yaşar, Türk Dili ve Edebiyatı mezunudur. Yüksek lisansını yine edebiyat alanında yapmıştır. Uzun yıllar reklam ve medya sektöründe metin yazarlığı, reklam yazarlığı, kreatif direktörlük yapmış ve mesleğine devam ederken bir yandan da Oyuncu Anne isimli sosyal medya hesapları üzerinden çocuklarıyla oynadığı yaratıcı ve gelişimlerini destekleyici oyunları paylaşarak ülkenin dört bir yanındaki annelerle arkadaşlık ağı kurmuştur. Başlarım Şimdi Anneliğe, Oyuncu Anne, Çok Hayal Kuran Çocuk, Oyun Takvimi, Kötü Alışkanlıklara İyi Öneriler, Dedemin Bakkalı, Dedemin Bakkalı Çırak, Tilki Masalları, Tarihi Hoşça Kal Lokantası, Cingo isimli kitapların yazarı olan Şermin Yaşar 3 çocuk annesidir.


 
 

Editör: TE Bilişim