İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “24 Haziran 2018 seçimlerin Manisamızda İYİ Partimiz 130 bin civarında oy alarak bir tane milletvekili çıkarmıştı. Manisa Milletvekili sayın Tamer Akkal, 130 bin kişinin oyuyla milletvekili seçilmişti. Ancak 6 ay sonra 28 Ocak 2019 tarihinde ‘Bir Türk milliyetçisi olarak PKK’nın siyasi uzantısı olan parti HDP ile işbirliği yapıyorlar’ diyerek İYİ Parti’den istifa etmişti. Yine sayın Tamer Akkal bir başka konuşmasında muhalefeti HDP üzerinden eleştirerek ‘üzülerek görüyoruz ki muhalefet HDP ’nin oyunu alabilmek adına, önümüzdeki dönem de cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı yapmamak adına terör örgütleriyle de onun siyasi iş birlikçileriyle de üzülerek görüyoruz ki iş birliği içerisindeler. Bunun da en yakın şahitlerinden bir tanesi de üzülerek söylüyorum ki benim’ demişti. Kıymetli Manisa Milletvekili; biliyoruz ki bizi birçok konuda HDP ile işbirliği yapmakla suçlayıp, partimizden istifa etmiştiniz ve AK Parti saflarına katılmıştınız. O günlerde çok üzülmüştü partimize oy veren seçmenlerimiz… Biz İYİ Parti olarak önümüzden arkamızdan eminiz. Biz İYİ Parti olarak hedefimizden eminiz, kendimizden eminiz” dedi.

“BU UTANMAZLAR KOLTUKLARINI KAYBETMEMEK İÇİN ÖCALAN’I TRT’YE ÇIKARIR!”

Dolandırıcıların "virüs" tuzağı:  Tek tıkla 10 milyonu uçtu Dolandırıcıların "virüs" tuzağı: Tek tıkla 10 milyonu uçtu

İYİ Partili Eryılmaz, “Biliyorsunuz, geçen hafta AK Parti Grup Başkanvekili, yani sayın Tamer Akkal’ın da Grup Başkanı Mustafa Elitaş;Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni temsilen sayın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, aynı zamanda AK Parti’nin Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz bir heyet olarak HDP’yi ziyaret ettiler. Yani Tamer Akkal’ın değimiyle PKK’nın siyasi uzantısını ziyaret ettiler. Görüyoruz ki sayın Tamer Akkal AKP’nin İmralı heyetinde yer alabilecek isimlerden biridir şuan. Artık PKK’yı, bebek katili Öcalan’a ziyaretler başladığına göre, 2023 yılındaki Cumhurbaşkanlığı koltuğunu korumak için her türlü iş birliğini yapacaklarına göre yeni heyetler oluşturulacak. Daha önce PKK’lı Osman Öcalan’ı İstanbul seçimlerini kazanmak için TRT’ye çıkarmışlardı. Artık bu sefer terörist başı hain Abdullah Öcalan’ı televizyona çıkaracaklardır diye düşünüyorum” diye konuştu. 

“İMRALI HEYETİ OLUŞTURACAKSANIZ SAYIN TAMER AKKAL’I DA DAHİL EDİN”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “İmralı heyetini AK Parti oluşturuyorsa Manisa’dan kendilerine bir önerimiz olacak, Manisa Milletvekili Tamer Akkal’ı bu heyete lütfen alınız. Ya da sayın Tamer Akkal bize attığı iftiraları göz önünde bulundurarak, şimdi aynı durumda bugün partisinin tüm yetkilileri HDP ile iş birliğine koşarken ne diyeceğini Manisa kamuoyu merakla beklemektedir. Buradan tüm İYİlere de sesleniyorum; kıymetli İYİ Parti’ye gönülveren arkadaşlarım, kıymetli Manisalı seçmenler İYİ Parti hiçbir gizli gündemi olmadan yoluna devam etmektedir. Milletin derdi İYİ Parti’nin derdidir. Biz milletimizin, memleketimizin derdiyle ilgileneceğiz. Hiçbir iftira İYİ Parti’yi yolundan çeviremeyecektir. Cenabı Allah nasip ederse 2023 seçimlerinde iktidara gelerek manisanın ve milletin sorunlarını çözerek, huzuru, bereketi, adaleti, liyakatı ve kalkınmayı hep birlikte sizlerle beraber getireceğiz”
 

Editör: TE Bilişim