"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi

İYİ Parti Manisa Eski Gençlik Kolları Başkanı Bülent Can Sayal’ın iş yoğunluğu sebebiyle görevinden affını istemesinin üzerine yapılan görev değişikliğinde il başkanlığı görevine Av. İsmet Faruk Arslan getirildi.
İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine İl Başkanı Hasan Eryılmaz, eski gençlik kolları Bülent Can Sayal ve partililer katıldı. 
“Bizler Bu Yolu Yanımızda Gençlerimiz Olmadan Asla Yürümeyiz”
Mazbata törenin ardından konuşan İYİ Parti Manisa il Başkanı Hasan Eryılmaz,”Gençler bizim geleceğimiz, bu ülkeyi ve bu şehri ileriye taşıyacaklar da onlar. Bizler bu yolu yanımızda gençlerimiz olmadan asla yürümeyiz” dedi.
“Manisalı Genç Kardeşlerimizi Aydınlık Ve Güneşli Günler İçin Birlikte Yol Yürümeye Davet Ediyorum”
Başkan Eryılmaz’ın konuşmasının ardından söz alan yeni Gençlik Kolları Başkanı İsmet Faruk Arslan,” Mevcut düzenden, memleketin ahvalinden rahatsız olan ve çözümün parçası olmak isteyen tüm gençlerimizi aydınlık ve güneşli günler için, memleketimiz için birlikte yol yürümeye davet ediyorum” dedi.
Gençlerin maruz kaldığı ekonomik, sosyal ve politik tüm sorunların farkında olan yegane siyasi hareketin İYİler hareketi olduğunu belirten Arslan partisinin çözüm politikalarından bahsetti.
Sözlerinin sonunda eski başkan Bülent Can Sayal'a da emekleri için teşekkür eden Arslan, yeni görevinin Manisa ve partisi adına hayırlara vesile olmasını diledi.

Editör: TE Bilişim