İyi Partili Çelik Manisa'nın sevilen esnafı ve amatör spor da maddi olarak manevi olarak yıllarını vermiş olan Kasap Emin Kaçar adının Ahmet Bedevi Mahallesi'nde yapılan Spor kompleksinin isminin verilmesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Çelik: "Ben de futbol geçmişi olan hem oyuncu olarak hem de yönetici olarak bu alanda görev alan spora aşk birisiyim. Amatör sporun sıkıntısını ve sorunlarını çok iyi biliyorum Emin abi yıllarca karşılıklıksız olarak bu sektöre yıllarca hizmet etti ve etmeye devam ediyor." 
Bu karar şehzadelerle yakıştı 
Emin Kaçar'la yaptıkları sohbette ‘’Gençlere gençlerin kahve köşelerinde, sağda solda vakit geçirmeleri yerine kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en etkili yolu spordur diyen kaçar ben de bu mantıkla bu sektörde yıllarca hizmet ettim sayısız sporcu yetiştirdim bazı sporcularımız üst liglerde oynadı, yetiştirdiğim sporcuların şimdi çocukları hatta torunları minik takımlarımız da spor yapıyor dedi’’ Şehzadeler İlçe başkanı Çelik ilçe başkanı olarak Belediye Başkanı Sayın Ömer Faruk Çelik ve tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Bu kadar Şehzadeler'e yakıştı" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim