155'Nolu Manisa Özel Halk Otobüsleri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi  Başkanı Fevzi Açıkel, “5 Kasım 2022 tarihinde Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odamızın toplantı salonunda yapılan olağanüstü genel kurulumuzda üyelerimizin katılımı sonucunda bizi bu göreve layık gördüler. Salih Başkanımız bugüne kadar bizden desteklerini hiçbir zaman desteklerini esirgemedi. Bizde ilk ziyaretimizi başkanımıza yapalım dedik. Verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bugünden sonra Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. 
 Fevzi Açıkel’e açıktan destek verdiğini ifade eden Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, “Fevzi Başkanıma ilk ziyareti bize yaptığı için teşekkür ediyorum. Tabi bu görevler gelip geçicidir. Üyelerin takdiridir. Daha önceki kooperatif başkanımız 7 seneden beri bu görevi yapıyordu. Üyelerimizden gelen değişiklik olmasıyla ilgili talepler geliyordu. Bizde bunu değerlendirdik. Fevzi başkanımız aynı zamanda odamızın yönetim kurulu üyesidir. 2018 yılından beri beraber görev yapıyoruz. Talep fazla olunca artık değişiklik bir zaruret haline geldi. Bizde Fevzi arkadaşımızı aday olarak çıkardık. Tabi Fevzi kardeşimiz yıllardır bu işin içinde. Babadan mesleğini sürdürüyor. Kooperatifte iki aracı bulunuyor. Çocukluktan beri bu sektörün içerisinde bir arkadaşımız. 5 Kasım’da yapılan seçimde kimseden gizlemeden destek verdik bir değişim olmasıyla ilgili. Bir önceki kooperatif başkanımızla birlikteliği sağlayamadık. Üyelerimizin zararına olmaması ve birlikteliği sağlamak için Fevzi başkanımızı destekledik. Üyelerimizde bu yönde oyunu kullandı. Manisa Şoförler Odası olarak bugüne olduğu gibi bundan sonra da Özel Halk Otobüsleri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifimize de desteğimizi vereceğiz. Başkanımızın ve üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Fevzi Açıkel’in yönetim kurulunda Zeki Arslan, Fuat Eryoldaş, denetim kuruluna Serkan Kızıl ve Yavuz Kanon yer alıyor.

İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada

Editör: TE Bilişim