Manisa’da yaklaşık 50 yıldır çekilen hemzenin geçit çilesi devam ediyor.  İstasyon yanındaki hemzemin geçitte bugün saat 15.30 sıralarında yük treni bozulunca yol kapandı. Kısa süre içinde hemzemin geçidin her iki tarafında uzun araç kuyrukları oluştu.

Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü! Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü!

Yol bir türlü açılmayınca araç sürücüleri kornaya basarak durumu protesto etti. Yayalar ise karşıya geçebilmek için vagonların arasından atlarken ortaya ilginç görüntüler çıktı. Kadınlar ve çocuklar atlamaya çalışırken görevliler yardımcı olmaya çalıştı.

Bir görevli vagonun yanına sandalye koyarak yayaların vagonların arasında inmesine yardımcı olmaya çalıştı.

Yol bir türlü açılmayınca araçlar hemzemin geçide paralel tali yoldan Nurlupınar yönüne ilerleyerek hastane kavşağına döndü. Tüm bunlar yaşanırken vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Öte yandan hızlı trenin tamamlanmasıyla birlikte şehir merkezinden geçen tren yolunun kaldırılması planlanırken, bu rüyanın ne zaman gerçekleşeceği ise henüz netlik kazanmadı.    

  

   

Editör: TE Bilişim