Manisa Ahlatlılar Kültür Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Şehnaz Güvendik Arık’ın başkanlık ettiği kadın kolları ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Kadın kolları tarafından Barış Alanı’nda tanışma etkinliği düzenlendi. Programa Manisa Hemşeri Kültürleri Derneği Başkanı Ragıp Güneş, dernek başkanları ve aileleri katıldı.  Başkan Güneş ve Malatyalılar Kültür Derneği Başkanı Haydar İzci, Hemşeri Kültürleri Derneği’nde uzun yıllar görev yapan, kadın kollarının kurulmasında büyük emekleri olan Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hacı Ali Özsoy’a katkılarından dolayı plaket takdim etti. 
Manisa Hemşeri Kültürleri Derneği ve Ahlatlılar Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık, kadın kolları olarak böyle bir etkinliği gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Pandemi nedeniyle hiçbir etkinliğin yapılamadığını belirten Arık, bundan böyle Hemşeri Kültürleri Derneği çatısı altında toplanmanın kendileri için gurur verici olduğunu kaydetti. Arık, “Manisa’da kendi varlığımızı her ne kadar farklı illerden gelmiş olsak da sonuçta aynı ülkenin aynı memleketin çocuklarıyız. Bundan sonra güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Hep beraber Manisa’da varlığımızı, kendi bütünlüğümüzü ispatlarız. Sonuçta bu bir sivil toplum kuruluşu, hiçbir siyasi partiye bağlı değiliz. Birlik beraberlik içerisinde olacağız. Projeleri hayata geçireceğiz. Hepimiz bir aileyiz” dedi. Başkan Güneş, kadın kollarına bundan sonraki dönemlerde yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.

Ege'de komşu dehşeti! Gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı Ege'de komşu dehşeti! Gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Editör: TE Bilişim