Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya Valiliği'ni ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Koronavirüs salgınındaki son durum hakkında bilgi veren Bakan Koca, "En kötü günlerimiz geride kaldı" ifadelerini kullandı.

Bilim Kurulu'nun en önemli toplantısı

Sakarya'daki açıklamalarına devam eden Fahrettin Koca, Bilim Kurulu'nun haftaya en önemli toplantılarından birini yapacağını da söyledi.

"Maskeli son yazımız demiştim, inanan olmamıştı"

Sağlık Bakanı Koca, Sakarya'daki açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü! Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü!

"Şu an 19 ilimizde yoğun bakımda yatan Covid-19 hasta sayısı sıfır. Her geçen gün bunun azaldığını görüyoruz. Hatırlarsanız geçen yıl maskeli bu son yazımız olacak demiştim. O dönem inanan çok olmamıştı. Geldiğimiz noktada bahar geldi o yaza giriyoruz. Giresun'da da üç ay önce hatırlarsanız Sağlık Bakanınız olarak yüksek sesle ifade ediyorum. En kötü günlerimiz geride kaldı endişe etmeyiniz müsterih olun diye konuşmam olmuştu. O dönemde de bilim insanı arkadaşlarımız dahil olmak üzere endişe ile yaklaştılar. Yine aynı şeyi söylüyorum, Endişe enmeyiniz en kötü günlerimiz geride kaldı müsterih olun.

Editör: TE Bilişim