Okulda düzenlenen törene Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Özcan Pamuk, 75. Yıl Gençlik Merkezi Müdürü Ulaş Uçar, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Tire, Genel Sanat Yönetmeni Deniz Bulut katıldı.  Öğrenciler kurs kapsamında İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Kanlı Nigar’ oyununu sahnelemişti. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öğrencilere çeşitli spor malzemeleri hediye etti. 

"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi

Öğrencileri tebrik eden Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz, “Tiyatro faaliyeti bizim her sene yaptığımız bir faaliyet. Fakat bu senenin başında daha da ileriye gidebilmek ve daha güzel şeyleri yapabilmek adına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi ile birlikte üçlü bir ayak kuruldu. Ve uzun süreli çalışmanın sonunda çok güzel bir eser ortaya çıktı. Oyuncular çok yetenekliydi. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim