Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı

HABER: SERKAN ÖZCAN 
Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden bir fabrika inşaatında, İsrafil İnce (42) ile Erkan S. (40) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Erkan S, demir çubukla İnce'nin kafasına vurdu.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, İnce'yi Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesi'ne kaldırdı. İnce, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Şüpheli Erkan S. Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı
İSRAFİL İNCE
Aslen Kahramanmaraşlı (1988) olan ve 8 yaşında Dikili’ye (1994) yerleşerek, Dikili Lisesi'nden mezun olan İsrafil İnce, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi Oyuncusuydu.
İnce, 2019 yılında Dikili’de çocuklar için çekilen ‘2X2’ adlı filmin yapımcısıydı ve oyuncu kadrosunda da yer almaktaydı.
İnce, birçok kısa ve tanıtım filmin yanı sıra reklam filmleri de çekiyordu. Tanıtım filmleri arasında Dikili Lodos Voleybol Takımı'nın filmi de bulunuyordu.
İnce, bir haber sayfasına yaptığı röportajda“İlk oyunculuk deneyimim Kırık Kanatlar ile oldu. Arkasından ‘Yol Arkadaşım’, ‘Hayattan Korkma’ , ‘Çanakkale 1915 Yolun Sonu’ ve son olarak ‘Son Destan’ seti rol aldığım çalışmalar oldu” sözleriyle anlatmıştı.
2X2’  Filmi için bilgi veren İnce; “Bu film bir dönem filmidir. Abzürt Komedi tarzında çektik. Çocuklarında izleyebileceği bir hikayeyi işledik. Kan ve küfür kesinlikle yok. Adada geçen bir hikâye; savaştan haberi olmayan bir halkı anlatmak istedik. Cumhuriyet’in kuruluş yıllarında savaşın bittiğinden haberi olmayan bir halkın İngiliz askeri kılığında adada baskı yapmaya çalışması ve ilişkileri konu alındı. Dikili’de birçok yer ve mekânı inceledim. Zaten Dikili’de yaşayan biri olarak en iyi çekim yapılabilecek yerlerle ilgili bilgi sahibiydim. Ana set yeri olarak Kalem Adası, Salih Sural Çiftliği oldu. Âşıklar Şelalesi, Dikili Ilıca Mevkii, Bademli Köyü ve Manisa’da bazı mekânlarda da diğer sahneler çekildi. Oyuncu kadromuz genişti. Ceyhun Yılmaz, Vedat Erincin, Alparslan Çağlar, Kayhan Kılbaşoğlu, Ayfer Arslan, Güner Metinkale, Meral Perin ve Özgür Murat Sönmez rol aldılar. 2X2 adlı filmimiz Berlinale Film Festivali’nde de aday adayı oldu. Güzel işler yapmanın gururunu yaşıyoruz. İmkânsız diye bir şey yoktur. Hiçbir iş beli sınırlar içinde belli kişilerin yönetiminde değildir. Özellikle engellere takılmamak ve etrafımızdaki imkânları çok iyi değerlendirmek gerek. Sinema benim için bir tutkuydu. Hayallerimi bu nedenle gerçekleştirdiğim için çok mutluyum ve yeni projelerle de yoluma devam edeceğim. Dilerim Dikili’yi de bu anlamda kazanabilirim” ifadelerini kullanmıştı

Editör: TE Bilişim