Cumhur İttifakı'nın Manisa'daki temsilcileri her ay rutin olarak gerçekleştirdikleri toplantılarını sürdürüyor. Cumhur İttifakı temsilcileri son olarak Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz'ün ev sahipliğinde Kırkağaç'ta bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur Mehmet Ali Özkan ve Tamer Akkal, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İl Başkanı Murat Öner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Belediye Başkan Yardımcıları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz yaptı. Gedüz, "Sizleri Kırkağaç'ta ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımıza da katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Ergün ve Meclis Üyelerine Teşekkür Etti

Toplantıların önemine değinen AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Bizler bu millete hizmet amacıyla bu görevlere getirildik. Önümüzdeki süreçte de bu zamana kadar olduğu gibi Cumhur İttifakı olarak koordinasyon içerisinde hareket etmeye devam edelim" dedi. Baybatur, Akhisar'da yapılacak kavşağa merhum Hüseyin Eryüksel'in adının verilmesi nedeniyle de Başkan Ergün ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti. AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan ise, 3. kez toplantılarda bir araya geldiklerini belirterek, "Cumhur İttifakı'nın en uyumlu çalıştığı illerden bir tanesi Manisa. Ramazan ayında hep birlikte sahada olacağız" ifadelerini kullandı. AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal da, "Bu toplantılarının sonuçlarını gün geçtikçe görmek çok güzel. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu faydaları daha da çok görürüz" diye konuştu.

Cumhur İttifakı Olarak Sahadayız

Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de toplantıda konuşma yaptı. Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Başkan Ergün, geçtiğimiz ay yapılan toplantıdan bu yana geçen sürede yaşanan gelişmeler hakkında da bilgiler aktardı. Başkan Cengiz Ergün, Akhisar'da yapılacak kavşağa ismi verilen merhum Hüseyin Eryüksel'e de Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi. Cumhur ittifakı olarak sahada olduklarını vurgulayan Başkan Ergün, "Geçtiğimiz aydan bugüne yaptığımız ilçe programlarımız oldu. Temel atma törenleri ve ziyaretler gerçekleştirdik, Muhtarlarımızla bir araya geldik. Cumhur ittifakı olarak bu programlarda birlikte hareket etmek gücümüzü gösteriyor. Gerekli olan bütün çalışmaları yapmaya devam edeceğiz" dedi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Editör: TE Bilişim