Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi Ege Bölge Finali başladı Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi Ege Bölge Finali başladı

CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, Kore ve Kıbrıs Muharip Gazilerinin resmi ziyaret programından çıkarıldığını öne sürdü. Gürtunca şunları söyledi: 
“Bizi arayan pek çok Manisalı Kore ve Kıbrıs Muharip Gazimiz: ‘Vatanımız için gözümüzü kırpmadan ölüme koştuk, vatana canımız feda! Ancak yılda bir defa MSB temsilcisinin yaptığı ziyaret bizi onurlandırıyor, torunlarımızın yanında onurlandırıyordu. Bugün de bekledik ancak gelen olmayınca boynumuz bükük kaldı. Yetkilileri aradığımızda alınan kararla sadece Güneydoğu ve 15 Temmuz şehit ve gazilerini ziyaret edeceklerin söylediler. Beyler; Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim onurumuzdur! Toplumun tüm kesimlerinde yapılan ayrımcılık şehitlerden sonra gazilerimizde de mi oluyor? Vatanı, devleti için biri canını ortaya koyarken Kore ve Kıbrıs Gazilerimiz gazoz kapağı koymuyor! 5 dakikalık bayram ziyareti size zul mü geliyor? Anlaşılan Kurtuluş Savaşı gazilerimiz yaşasaydı onları da ayırarak ziyaret etmeyecektiniz! 
Bu ülkenin kurucusu ve kurtarıcısı Cumhuriyet Halk Partisi olarak MSB’yi bu hatalı uygulamadan dönmeye davet ediyoruz. Tüm gazilerimizin ayrım gözetmeksizin en kısa zamanda ziyaret edilerek, gönüllerin alınmasını istiyoruz 
Vatanı milleti için canlarını ortaya koyan gazilerimiz, şehitlerimiz aileleri onurumuzdur! Olayın takipçisiyiz!”  
 

Editör: TE Bilişim