HABER: AHMET ÜNSAL

CHP’liler Manisa’da kurultay sonrası birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi. Teşkilatın ilk buluşma gecesi Alaşehir’de, geçen yıl ise Akhisar'da gerçekleştirilmişti. Üçüncü buluşmanın adresi Saruhanlı oldu.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve Saruhanlı İlçe Başkanı Hasan Levent’in üstlendiği birlik beraberlik gecesinin 3.sü Cumhuriyet Mahallesi Belediye Sosyal tesisleri havuz başında düzenlendi.

Kurultay coşkusunun paylaşıldığı geceye CHP İl Başkanı Semih Balaban, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP’li eski milletvekili Hasan Ören, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan ve CHP teşkilatının ilçe başkanları ile partililer katıldı.

“AK PARTİNİN SON DÖNEMİDİR. ONLAR İÇİN YOLUN SONU GELDİ”

bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Semih Balaban, Manisa örgütünün geçen dönemden daha dik ve emin adımlarla yoluna devam ettiğini söyledi. Atatürk ilke ve inkılaplarından ödün vermeden, onun öngördüğü yol haritasını gerekleriyle birlikte yürümeye ve büyümeye devam ettiklerini ifade eden Balaban, AK Parti iktidarının son günlerini yaşadığını ve yolun sonuna geldiğini iddia etti.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK FELSEFESİNİ ŞEHRİN TÜM METREKARESİNE YAYACAĞIZ”

3. sünün yapıldığı Saruhanlı'daki gecede konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ise;

“Önce halka hizmet onların huzuru bizim huzurumuzdur. Sosyal belediyeciliği iliklerine kadar hissettireceğiz. Bizler halkımızın bize verdiği güçle parti rozetimizi yakamızdan çıkartarak oy vermiş vermemiş herkese eşit hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bugün için 4 belediye başkanımızla birlikte Manisalılara hizmet götürüyoruz. Bir dahaki yerel seçimlerde tüm Manisa’daki vatandaşlara hizmet etmek istiyoruz. Hizmetlerimizdeki kalite ve proje farklılarını arttırarak yolumuza devam edeceğiz. Teşkilatlarımızda her zaman olduğu gibi yanımızda olacağından dolayı mutluyuz. Birlik ve beraberlik içerisinde Sosyal belediyecilik felsefesini şehrin tüm metrekaresine yayacağız” şeklinde ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim