Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, geçtiğimiz haftalarda CHP’den gelen eleştirilere yanıt verdi. Çerçi şu açıklamaları yaptı: “Bu arkadaşların işi gücü yok belediyeyi yolsuzlukla itham ediyor.

İlçe başkanı cüppeyle basın toplantısı yaptı. Bunu Baro başkanı ve Başsavcıya da ilettim. Siz avukatlık cüppesiyle siyaset yapamazsanız.

Zihniyetleri bu düşünceleri bu. Yolsuzluk diyor. Bu kadar iş yapılmış. Yolsuzluk yapılsa bu kadar işe parayı nereden buluyoruz. Biz gömü falan bulmadık. Biz az kaynakla bu projeleri yaptık. Bunlar CHP’li belediyelerin yapacağı iş değil. Karşısındakileri de kendileri gibi görüyorlar.

Siz ispatlayamayacağınız, belgesini ortaya koyamayacağınız bir şekilde itham edemeseniz. Minareyi çalan kılıfını hazırlar diye söylemler, densiz adamlar. Mahkemeye verdik. Tazminat hakkımız saklı.

Hayırseverleri suçluyorlar, adam hayır yapmış, Allah razı olsun de. Adamın babasının oğlunun resmini gösteriyor basına. Nasıl bir CHP zihniyetidir. Allah bu memleketi bu zihniyetten korusun. Dille beyin arasında süzgeç yok. Bakıyorsun milletvekilleri de aynı. Cumhurbaşkanımıza diktatör diyor densiz. Cumhurbaşkanı 15-16 seçim kazandı. Yenmiş de yenmiş. Bunlar Yunan ağzıyla Ermeni ağzıyla konuşuyor. Siz kimin yanındasınız, kimin adamısınız.

Manisa ile ilgili bir tane projeleri var mı?

CHP’li vekillerin yaptığı hayırlı bir iş var mı?

Bunlar Tayip Erdoğan’a muhalefetle Türkiye düşmanlığını karıştıran dar kafalı adamlar.

CHP’nin en büyük projesi her masaya bir iskambil kağıdı koymakmış. Bunu bir daha konuştular mı? Çünkü zırva… Ve genel başkanları bunu açıklarken bu kadar basit diyor.

“Ne söylesem doğru çıktı diyor.” Söylediklerinin yüzde 1’i doğru çıkmamış. CHP yöneticileri raydan çıkarmış partiyi. Atatürk’ün partisi diyorlar. Atatürk’ün partisiyle ilgisi kalmamış. Çünkü Atatürkçülük tam bağımsızlıktır.

Eleştirilerimiz CHP’nin yöneticilerine… Oy veren insanlar samimiyetle partilerini destekliyor. Ama yöneticiler biraz yerli olmalı biraz milli olmalı.

İstedikleri iftiraları atsınlar, onlar iftiralarında boğulacaklar. Biz hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilişim