Ergün’ün Ankara’daki en önemli durağı MHP Genel Merkezi oldu. Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Ergün, o anları şu sözlerle paylaştı: “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'e, Süper Lig'e yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor basketbol takımımızın formasını takdim ettik. Kıymetli Genel Başkanımız, kulübümüzü kutladı ve Süper Lig'de başarılar diledi.”

Ergün, Cumhur İttifakı milletvekilleriyle birlikte ziyaret ettiği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a da forma hediye etti. Ergün, “Cumhur İttifakı Manisa Milletvekillerimiz ve İl Başkanlarımızla birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'u ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza toplu açılışını yapacağımız ve yeni projelerimiz hakkında bilgi verdik. Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor basketbol takımımızın formasını hediye ettik. İlgi ve alakalarından dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” ifadeleri kullandı. 

Nihal Candan tahliye edildi Nihal Candan tahliye edildi

MANİSALI BAKANA FORMA 

Ergün ve beraberindekiler Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başkan Ergün, “Gençlik ve Spor Bakanımız hemşehrimiz Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza toplu açılışını yapacağımız projelerimiz hakkında bilgi verirken, Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor basketbol takımımızın formasını hediye ettik. Manisa'mıza destekleri ve bizlere gösterdiği ilgilerinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” paylaşımını yaptı.  

Ankara temasları esnasında İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay da ziyaret edildi.   


 

Editör: TE Bilişim