İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, tüm vatandaşları ve siyaset yapmak isteyen kişileri de İYİ Parti’ye davet etti. 

"BİR YÜZÜKLE BURAYA GELDİK DEDİLER ŞİMDİ YÜZÜKLERİN EFENDİSİ OLDULAR"

AK Parti’nin, Türkiye’nin birçok önemli değerini kullanıp çöpe attığını söyleyen İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Cumhurbaşkanı’nın 20 yıl önceki yol arkadaşlarına bakın, hiçbiri yanında değiller. Bırakın 20 yılı, partiye sonradan katılan kişiler bile yanlarından kaçmaya çalışıyor. AK Parti’den ayrılmak isteyenlere türlü şantajlar yapıldığı haberlerini basından okuyoruz. 20 yıl önce memleketin iyiliği için kurulduğu söylenen AK Parti artık bir rant merkezine dönüştü. Tüm kıymetli değerlerini harcadı, ‘biz yüzükle buralara geldik’ dediler, şimdi yüzüklerin efendisi oldular. AK Parti halkı da, kaliteli bir şekilde, vatandaş için siyaset yapmak isteyenleri de çevresinden uzaklaştırdı” dedi.

“RANT İÇİN DEĞİL, HALK İÇİN SİYASET”

Çanakkale'de göçmen botu battı: 4'ü çocuk 22 kişi hayatını kaybetti Çanakkale'de göçmen botu battı: 4'ü çocuk 22 kişi hayatını kaybetti

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “İYİ Parti, Türk siyasetine bir güneş gibi doğdu. Genel Başkanımız; il il, köy köy gezerek vatandaşlarımıza İYİ Parti’yi anlattı. Bizler de ilimizde gerek İl, gerekse de İlçe Başkanlıklarımız ile birlikte Manisa il genelinde çalınmadık kapı bırakmadık. Her zaman söylediğim gibi buradan bir kez daha yineliyorum. Biz, AK Parti gibi memleketimizin önemli değerlerini kullanıp sonra da onu çöpe atmaya çalışanlar gibi değiliz. Biz, içerisinde memleket aşkı olan herkesi İYİ Parti’de siyaset yapmaya davet ediyoruz. Kendi rantı için değil, halk için siyaset yapacak herkesi İYİ Parti saflarına bekliyoruz”

Editör: TE Bilişim