İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Başkanlığında gerçekleştirilen Ağustos ayı Meclis toplantısında bir konuşma yapan Başkan Ergün, Muradiye ve civar mahallelerde yürütülecek çalışmalar ilgili olarak da konuştu. Başkan Ergün, “Yatırımlarımız noktasında son olarak Muradiye mahallemizin altyapısıyla ilgili güncel bilgileri paylaşmak istiyorum. Muradiye, Yağcılar, Uzunburun, Karaali, Evrenos mahalleleri ile TOKİ-Akgedik mevkisini kapsayan bölgede 104 kilometre içme suyu, 104 kilometre kanalizasyon, 16 kilometre yağmursuyu hattı ve yeni atıksu arıtma tesisi yapacağız. Bu yatırımların Dünya Bankası tarafından fizibilite ihalelerinin yapılmasının ardından saha çalışmalarına başlandı” dedi.
852 milyonluk ultra dev yatırım
Toplantı ile ilgili bilgi de veren Başkan Ergün, “12 Ağustos 2022 Cuma günü saat 14.00’te Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesisleri ve Düğün Salonu’nda düzenlenecek toplantıya hemşehrilerimizi davet ediyorum. Bu yatırımın bedeli ne kadar biliyor musunuz? 37 milyon Avro. Yani Türk Lirası karşılığı yaklaşık 678 milyon lira. İnşallah, bu projemizi de hayata geçireceğiz. Tabi, Gördes İçme Suyu İletim Hattı ve Kırkağaç Gelenbe Mahallesi altyapısını da eklediğimizde toplamda Dünya Bankası’ndan 46 milyon 500 bin Avro’luk, yani 852 milyonluk bir yatırımdan bahsediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilişim