MESOB Başkanı Hasan Geriter, 2022 yılında Ocak ayında başlayan esnaf odaları seçimlerinde 51. Genel kurulu geride bıraktıklarını ifade ederek, seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. Genel kurulların esnaflar adına, Manisa adına hayırlar getirmesini temenni etti. 
Manisa Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Yüküm ise, seçildiği günden itibaren oda üyelerine hizmet etmek için çalıştığını belirterek, bundan sonra da aynı şekilde hizmet üretmeye devam edeceğini açıkladı. Başkan adayı Rıfkı Taşkıncan da genel kurulun esnaflara hayırlar getirmesini temenni etti. Konuşmaların ardından seçime geçildi. Oda üyeleri kurulan 1 sandıkta oy kullandı. 226 üye oy kullandı. Rıfkı Taşkıncan 119 oyla odanın yeni başkanı olurken, Adem Yüküm ise 106 oyda kaldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı. 
Manisa Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni başkanı Rıfkı Taşkıncan’ın listesinde Şaban Arpa, M. Beşir Atay, Ercan Marmara, Mükerrem Kuzu, Furkan Şahin, Muzaffer Koyunsever yer aldı.

YENİ BAŞKAN RIFKI TAŞKINCAN

Editör: TE Bilişim