Dolandırıcıların "virüs" tuzağı:  Tek tıkla 10 milyonu uçtu Dolandırıcıların "virüs" tuzağı: Tek tıkla 10 milyonu uçtu

Manisa’da uzun yıllardır hep konuşulan ama bir türlü hayata geçirilemeyen bir hayaldi kentsel dönüşüm. Manisa’da Spil’in eteklerine yakın bir bölgede, Manisa’ya hakim noktada kurulan 10’a yakın mahallede, yollar dar, evler eskiydi. Şehircilik açısından ciddi sorunlarla boğuşan bu mahaller için yıllardır devam eden çabalar nihayet sonuç vermiş ve geçtiğimiz aylarda kentsel dönüşüm kapsamında imzalar atılmıştı. 

Bugün kentsel dönüşümün devam ettiği mahallelerde incelemelerde incelemelerde bulunan Ömer Faruk Çelik, şuana kadar 250 evin yıkımının gerçekleştiğini açıkladı. Vatandaşlarla sohbet eden, çocuklara hediyeler dağıtan Çelik, şu açıklamayı yaptı:  
“Manisa'mızın 50 yıllık hayali, 5 mahallemizi kapsayan 365 dönümlük alandaki Kentsel Dönüşüm Projemizin 1. etabındaki yıkım çalışmalarını yerinde inceledik. Bölgedeki 655 mevcut konuttan 450 tanesi boşaltılarak, 250 tanesinin yıkımı gerçekleştirildi. Hedefimiz ay sonuna kadar yıkım çalışmalarını tamamlamak. İhale süreci bittiğinde bölgede 605 konut ve 54 dükkanın inşaatı başlayacak. Hayırlı, uğurlu olsun.” 

Editör: TE Bilişim