"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi

Bembirsen Manisa Şube Başkanlığını yürüten Faruk Karaca, 19 yıl sonra görevi bıraktı. Karaca, yatığı duyuruda, Yunusemre belediye başkan yardımcılığı görevine atandığını açıkladı. 
Karaca şunları söyledi: “Kıymetli dostlarım, değerli mücadele arkadaşlarım. Sendikamızda 2003 yılından bu yana her anını, her gününü ve her yılını dolu dolu mücadele ile geçirdiğim 19 yıllık zamanı onur ve gurur duyduğum bu ünvana layık olmak için üzerine titrediğim ve o günden itibaren sayısız dost ve mücadele arkadaşı bulduğum ve her zaman i koca yürekli yiğit ve cesur insanlarla milliyetçi muhafazakar ve Atatürkçü eksende ortak paydada buluşup hiçbir tehdit ve baskılara boyun eğmeden, hak hukuk ve adalet mücadelesini verdiğim BEMBİRSEN Manisa şube başkanlığı görevim, 20 yıllık abi kardeşlik hukukum olan ve şehrimizde kalıcı projelerin mimarı, kıymetli belediye başkanım Sayın Dr. Mehmet Çerçi’nin tensipleriyle belediye Başkan yardımcılığı görevine atanmam sebebiyle kanun gereği sonlanmıştır… Her veda her zaman bir merhaba yı dahada yakınlaştırır…ayrılmak kolaydır. ama iyi ayrılmak zordur.. Yönetim kurulumuzun kararına istinaden, Bembirsen Şube Başkan yardımcısı ve Yunusemre belediyesi zabıta müdürü değerli yol arkadaşım Sayın Cengiz Şişmanlar, Bembirsen Manisa Şube Başkanlığına seçilmiştir. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sendikamın yanında olacağımı belirterek bütün arkadaşlarıma esenlikler diliyorum.” 

Editör: TE Bilişim