Üzümde tahmini rekolte çalışmaları tamamlandı Üzümde tahmini rekolte çalışmaları tamamlandı

İLK ZİYARET SARUHANLI'YA...

Cumartesi günü dolu dolu bir program geçiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, programına Saruhanlı'dan başladı. Başkan Ergün, Cumhur İttifakı Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Ekrem Cıllı ile Nuriye, Lütfiye ve Kumkuyucak Mahallerini ziyaret etti, vatandaşları selamladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumartesi programına Saruhanlı'nın Nuriye Mahallesinde başladı. Başkan Ergün’e, Cumhur İttifakı Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Ekrem Cıllı, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP ve AK Parti İlçe Teşkilatları eşlik etti. Nuriye'de vatandaşların ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün ve Cıllı, daha sonra seçim otobüsü ve kalabalık araç konvoyuyla Lütfiye Mahalle'sini ziyaret etti. Başkan Ergün ve Cıllı'ya destek vurgusu yapan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları nedeniyle memnuniyetini paylaştı. İlçede son olarak Kumkuyucak Mahallesini ziyaret eden Başkan Ergün ve Cıllı, yoğun ilgiyle karşılandı.  

GÖLMARMARA ZİYARETİ

Saruhanlı'nın ardından Gölmarmara ilçesini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Gölmarmara'nın Tiyenli Mahallesinde coşkuyla karşılandı. Burada vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Ergün, Cumhur İttifakı Gölmarmara Belediye Başkan Adayı Kamil Öz ile Değnekler, Kayaaltı, Ozanca, Hacıveliler ve ilçe merkezinde de vatandaşları selamladı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Gölmarmara’da vatandaşlarla buluştu. Başkan Ergün’e, Cumhur İttifakı Gölmarmara Belediye Başkan Adayı Kamil Öz, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP ve AK Parti İlçe Teşkilatları eşlik etti. İlçede ilk olarak Tiyenli Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Ergün, burada yoğun bir ilgiyle karşılandı. Kendini coşkuyla karşılayan onlarca vatandaşla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Başkan Ergün, daha sonra Değnekler, Kayaaltı, Ozanca, Hacıveliler ve ilçe merkezini de ziyaret etti. Seçim otobüsü ve kalabalık araç konvoyuyla vatandaşları selamlayan Başkan Ergün ve Başkan Öz, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandılar.  

AHMETLİ ZİYARETİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Ahmetli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ahmet Alhan ile birlikte ilçe turu yaptı.  
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Ahmetli ilçesine çıkarma yaptı. Mandallı Mahallesi'nden başlayan halk buluşmalarında Başkan Ergün'e MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Ahmetli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ahmet Alhan, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatları da eşlik etti. Vatandaşların mübarek Ramazan ayını kutlayan Başkan Ergün ve beraberindeki heyet, sırasıyla Derici, Kargın, Ataköy, Ahmetli İlçe Merkezi ve Alahıdır'ı ziyaret etti. Seçim otobüsü ile konvoy halinde yapılan ziyaretlerde Başkan Ergün ve Başkan Alhan, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.   

Editör: Murat Yalçın