Vali Deniz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz açısından yoğun geçen 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında, İlimiz genelinde 1.145 okulumuzda, 251.509 öğrencimiz karnelerini aldı. 
 
Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, gönüllerince bir tatil geçirmelerini diliyorum. Okulların tatil olmasıyla birlikte öğrencilerimiz, aile ve sevdikleriyle, sevdikleri aktivitelerle dolu dolu bir tatil geçirirken kitap okumayı unutmasınlar. Kitap okumak, bizleri dinlendiren, dinlendirirken geliştiren ve öğreten bir aktivitedir. Unutmayalım ki kitap okumanın tatili ya da zamanı yoktur. Tatilde de ‘Manisa, Her Yerde Okuyor’ demeye devam ediyoruz.
 
2018-2019 Eğitim Öğretim döneminde liselerden mezun olarak Yükseköğretim Kurumlar Sınavına (YKS) girecek olan tüm öğrencilerimize de sınavda başarılar diliyorum, sınav sonucunda hayal ettikleri ve mutlu olacakları üniversitelerde eğitim görme hakkını elde etmeleri en büyük isteğimiz.
 
Ülkemizin geleceği ve umudu olan çocuklarımızı eğiten ve onları geleceğe hazırlayan tüm öğretmenlerimize de özverili çalışmalarından dolayı gönülden teşekkür ediyorum."
 



 
 
Editör: TE Bilişim