Manisahaberleri.com’a konuşan Ak Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Eski Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, yeni parti kurmayı planlayan eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nun uzmanlarla şehir şehir dolaşarak toplantılar yaptığını belirterek, Davutoğlu’nun Eylül ayında Manisa ve İzmir’i ziyaret edeceğini söyledi.

ÖZDAĞ, DAVUTOĞLU’NA EŞLİK EDECEK
Davutoğlu’nun Manisa’yı ziyaretinde kendisine eşlik edeceğini söyleyen Özdağ, “Sayın Davutoğlu’nu Manisa’ya davet etmedim. Zaten kendisi Manisa’yı seviyor. Manisa’ya özel ilgisi var. Sayın Davutoğlu Eylül ayı içerisinde Manisa’ya gelecek gibi gözüküyor. Davutoğlu görevden alınırken de etik olmadığını belirtmiştim. Sonuçlarının ağır olacağını söyledim. Türkiye daha çok kollettif akımla yönetilmelidir” dedi.

“Manisa’da teşkilat kurma çalışması içinde misiniz” sorusuna yanıt veren Özdağ, şunları söyledi:
“Şimdilik böyle bir şey yok. Aziz milletimiz bize 82 milyon, hangi yönü gösterdi, hangi istikameti bize gösterdi, bize ne sunuyor; onu dinliyoruz. Oradayız. Onu yapıyoruz. Millet bize ne diyecek? Dernek mi kurun diyecek, vakıf mı kurun diyecek? Sayın Davutoğlu yalnız, çok ciddi şekilde memleket meseleleri üzerinde çalışmalar yapıyor.”

BABACAN’IN İSTİFASI
Özdağ, Babacan’ın istifasına ilişkin, “Sayın Babacan’ın bugün istifa ettiğini duyduk. Sayın Babacan 4 senedir konuşmayan, Sayın Davutoğlu görevden alınırken tepki göstermeyen,  17-25, 15 Temmuz, ekonomideki sorunlar konusunda şuana kadar herhangi bir konuşmasını seyretmedik” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim