Ülkemizin en önemli tarım şehirleri arasında bulunan Manisa, en çok traktörün bulunduğu il olarak biliniyor. Manisa’da traktör ve tarımsal ekipman satış ve tedarikinde en büyük firmalar arasında yer alan Altrak Motorlu Taşıtlar Case İH Traktör ve Tarım Makinaları, Manisa Fuar Merkezinde büyük bir tanıtım etkinliği yapacak.     
15 Şubat Çarşamba günü Fuar Merkezi kapalı ve açık alanlarda gerçekleşecek etkinlikte, yeni üretim Case marka traktör çeşitlerinin yanı sıra Case son teknoloji tarımsal alet ve ekipmanlar tanıtılacak.  

15 ŞUBAT FUAR MERKEZİ, 17 ŞUBAT KIRKAĞAÇ 
Firma şubat ayı içinde iki dev tanıtım toplantısı organize etti. Çiftçilere yönelik iki ayrı etkinlikten ilki 15 Şubat Çarşamba günü Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezinde gerçekleşecek. İkinci etkinlik ise 17 Şubat tarihinde Kırkağaç Kapalı Pazaryeri Belediye Düğün Salonunda yapılacak. Her iki tanıtım etkinliğinde ziyaretçiler ve çiftçiler için yemek ve çeşitli ikramlarda bulunulacak.  

Bakan Şimşek açıkladı: Dünya Bankası'ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak aldık Bakan Şimşek açıkladı: Dünya Bankası'ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak aldık

12 ŞUBESİ VAR 
Türkiye genelinde 12 şubesi bulunan Altrak Motorlu Taşıtlar Case İH Traktör ve Tarım Makinaları, sadece Manisa değil yurt geneli ve yırt dışı oldukça geniş bir alana hitap ediyor. Firmanın Edirne, Çanakkale Bayramiç, Balıkesir Gönen, Balıkesir merkez, Balıkesir Sındırgı, Soma, Menemen, Manisa, Kırkağaç merkez, Kırkağaç Bakır Mahallesi, Salihli, Isparta merkezde şubeleri ve satış noktaları bulunuyor. Firma, Case Traktör ve Tarım Makinalarının Ana Bayiliğinin yanı sıra her marka ve model ikinci el traktör ve otomobil alım satımını da yapıyor.

Editör: TE Bilişim