ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa’ya gelir gelmez iki gün sonra Alanyaspor maçına çıkmış, arkadaşlarının ismini bile öğrenmeden Türkiye’deki ilk deneyimine kötü başlamıştı Milijas… Deneyimli orta saha oyuncusu, Boluspor deplasmanında da alışma sürecini üzerinde atamayınca, takımda oldukça kötü oynayınca eleştiri oklarının hedefinde olmuştu… Ancak Sırp yıldız, Kayserispor maçında eksiklerin de takıma dönmesiyle gerçek kimliğini sahaya yansıttı.

TAKIM OYUNU VARSA KALİTESİ ÖNE ÇIKIYOR

Siyah-Beyazlılar’ın Kayserispor’u yenmesinde en önemli etken, takımın önceki iki haftaya oranla silik görüntüsünden uzak, sahada canla başla mücadele etmesiydi. Milijas’ın yanında, sağında, solunda ve arkasında oynayanlar, sorumluluk almaya başlayıp takım oyunundan en güzel örnekleri vermeye başlayınca, Milijas’ın da klası ortaya çıkmaya başladı. Sırp yıldız, taraftarların da biraz olsun hareketlenmesiyle şovuna başladı ve ilk olarak Dimitrov’u golle buluşturdu. Orta alanda çabuk düşünüp tek pasla Dimitrov’u gören Milijas, golü hazırlarlayan isim oldu. Kendisinden çok şeyler beklenen Milijas, galibiyet golünde de usta işi bir gol vuruşu yaptı. Gökhan Sazdağı’nın enfes pasında harika bir dripling yapıp dar alandan topu ağlara göndermeyi başardı.

BU LİGİN EN İYİ 10 NUMARASI OLACAK

Sırbistan’ın Kızılyıldız takımından gözyaşları ile uğurlanan Nenad Milijas, Manisaspor’da üçüncü maçında sahne aldı. Son derece kritik olan galibiyette büyük rol oynadı. Oynadıkları takımların kadro kalitesi olarak Osmanlıspor’dan Muhammet Reis, Kayserispor’dan Anıl Taşdemir, Gaziantep BBSK’den Muhammet Demirci’nin kağıt üzerinde gerisinde görünen Milijas, zamanla eksiklerin de takıma dönmesiyle daha da etkileyici performanslara imza atmaya aday. Şu unutulmamalı; Milijas, Manisa’ya kurtarıcı olarak gelmedi, sadece takım oyununa katkı sağlamaya geldi…

Editör: TE Bilişim