Daha önceki yönetim Davut Kurt’un yönetiminde Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve bu görevi de 6 yıldır sürdüren Levent Zibeller’in listesi oyların 23’ünü ayarak başkan seçildi. Davut Kurt ise 13 oy aldı.
Şoförler Odasında gerçekleşen kongrenin başkanlığını ise Cemil Yakan üstlendi. Bir yıllığına Manisa Seyahat Firmasının başkanlığına getirilen Levent Zibeller’in yönetimi Müştak Taşdemir,Abdurahman Yurga,Seyithan Ak,ve Mehmet Tursun’dan oluştu.Denetim Kuruluna Mehmet Turşak ve Mehmet İtap getirildi.
Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan ve binlerce işçiyi istihdam eden Vestel Şirketler Grubu başta olmak üzere Elginkan Grubu, Teleset ve bir çok fabrikadaki işçilerin servis ağını üstlenen bunun yanı sırada Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerini İzmir’e taşınmasını yürüten Manisa Seyahat’in yeni Başkanı Levent Zibeller;
“Firmamızın tarihini anlatmamıza gerek yok bugüne kadar bir tek kaza bile yapmayan saygın bir firmayız. Bu firmayı kuran Halit Dirik, Dündar Çiloğlu, Muazzam Meral’e şükran borçluyuz. Onların bizlere bıraktığı işletme terbiyesiyle emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.Daha önce görev yapmış olan yönetime de yaptıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.Yapılacak çok işimiz var. Genele baktığımızda irili ufaklı 300 araçlık bir filoya sahibiz. Tüm şoför ve muavinlerimiz çeşitli eğitimlerden geçiriliyor bununda peryodik olarak yapılmasını sağlayacağız. Araçlarımızın çok giderleri var. Giderlere göre gelirlerimiz ise çok sınırlı bu sorunu aşabilmek için bir dizi projeleri hayata geçireceğiz. Bu konuda köklü radikal kararların altına hep birlikte imza atacağız. Bu firma sadece bizlerin değil tüm Manisalınındır. Ekibimizin 7’den 70’e tüm müşterilerimize güler yüzle şefkatli şekilde hizmet etmelerinin önünü açacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim