Projede Hasan Fırat Anaokulu, Valide Sultan Anaokulu, Vilayetler Birliği Anaokulu, Çağatay Uluçay İlkokulu, Manisa Özel Hedef Lisesi, Çağatay Uluçay Ortaokulu, Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu, Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi, Halit Görgülü Anadolu Lisesi, Ticaret Borsası Anadolu Lisesi ile protokol imzalandı. 
Manisa Yunusemre Özel Eğitim Okulu Müdürü Murat Ceylan, “Geçen sene 3 anaokulu ile tohumlarını attığımız projemize bu sene imza törenini 10 okul ile yapmanın gururunu yaşıyoruz. İlçemizde bize destek olan bütün okullarımıza teşekkür ediyoruz. Birlikte Birgün Projesi aynı kademe içerisinde bulunan okullarımızdaki öğrencilerin haftada bir gün okulumuzu ziyaret ederek sağlıklı bireylerin bizim çocuklarımızla birlikte ortak faaliyette bulunması, birlikte zaman geçirmesi, sosyal gelişimlerini artırması, iletişim becerilerini artırmasını sağlayan bir projedir. Sağlıklı bireyler program eşliğimizde okulumuzu ziyaret ederek okulumuzda çocuklarımız için buraya gelen ve kurs faaliyetleri düzenlediğimiz annelerimizin diktiği çantaları birlikte boyayarak, atölyelerde ortak çalışmalarda bulunmayı amaçladık. Bu bizim çocuklarımızın sosyalleşmesini artırırken, sağlıklı bireylerde de daha sonra sokakta gördüğü benim çocuklarımıza nasıl davranabileceği becerisini kazandıracaktır” dedi.

Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi Ege Bölge Finali başladı Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi Ege Bölge Finali başladı

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ise, normal okullarla özel eğitim okullarının birlikte hareket etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Geçen sene 3 okul ile protokol imzaladıklarını, bu yıl ise bu sayının 10 okula yükseldiğini açıkladı. Demirtaş, engelli ve engeli olmayan hep birlikte yaşadıklarını, gönüllerin bir olduğunu belirtti. Demirtaş, katkı sağlayan bütün okullara teşekkür etti.  Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Özel eğitimli öğrenciler gerçekleştirdikleri birbirinden güzel gösterilerle büyük beğeni topladı.

Editör: TE Bilişim