Manisa Bağımsız Milletvekili Adayı Nihat Durak, Manisa merkezde bulunan Vakıf İş Hanı içerisinde toplanan kalabalığa seslendi. 

"ŞOV YAPMAYACAĞIZ, GERÇEKÇİ OLACAĞIZ!"

14 Mayıs 2023 seçimlerinde "Sen, ben yok, biz varız" sloganıyla adaylığını duyuran Durak; "Şov yapmayacağız, gerçekçi olacağız, tribünlerde değil gönüllerde olacağız" dedi.

Arınç’ın “kahramanım” dediği olayla ilgili Özgür Özel ne dedi? Arınç’ın “kahramanım” dediği olayla ilgili Özgür Özel ne dedi?

"İSMİMİ HİÇBİR KİRLİ İŞTE VE İTTİFAKTA DUYMAYACAKSINIZ"

Ailesi, dostları ve Manisalılarla yaptığı istişare sonucunda aday olmaya karar verdiklerini belirten Nihat Durak şu sözlere yer verdi; "Ben Manisa'nın evladı, her yaşını Şehzadeler şehri Manisa'da geçirmiş, çocukluk yıllarından iş hayatına ve de kamu kurum ve kuruluşlarında bu kentte görev almış, hizmet etmiş bir kardeşinizim. Allah nasip eder de sizlere yüce mecliste hizmet etme şerefi verirse, bu kardeşinizin ismini hiçbir kirli işte ve ittifaklarda duymayacak ve anmayacaksınız."

NİHAT DURAK KİMDİR?

1974 yılında Manisa'da doğdu. Emekli bir baba ve ev hanımı bir annenin oğlu olan Durak, ilk öğrenimini Saruhanlı ilçesinde tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte Manisa merkeze taşındı. Orta ve lise öğrenimini de Manisa'da tamamladı. Yaklaşık 17 yıl kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştı. Nihat Durak, evli ve 4 çocuk babasıdır. 

Kaynak: Manisa Meydan Gazetesi 
Haber; Caner KILIÇ

Editör: Murat Yalçın