Turgutlu Belediyesinden ahde vefa Turgutlu Belediyesinden ahde vefa

Ahmet ÜNSAL/Manisa

Atatürk Olimpik Yüzme havuzu tesislerindeki Su Topu U15 Federasyon kupasına ENKA Spor Kulübü,Manisa Su Sporları Kulübü,İzmir Dalton Spor Kulübü ve İzmir Büyükşehir Spor Kulübü katıldı.
Üç gün boyunca süren Federasyon kupası maçlarına kulüplerin yöneticileri, sporcuların yakınları ve Manisalılar büyük ilgi gösterdi.
Bunaltıcı sıcak altında ve havuzun serin sularındaki maçlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi spor Kulübü Manisa Su Sporları Kulübünü 14-6 yenerek 3. Oldu.Final maçında ENKA Spor Kulübü İzmir’in güçlü ekibi Dalton Spor Kulübü karşısında ortaya koyduğu mükemmel oyunla 9-6 yenerek şampiyonluğu hak etti.Enka’nın zaferinde kalecisinin büyük payı oldu.
Federasyon kupasında 3. Olan İzmir Büyükşehir Belediyespor’un kupası ve madalyalarını Atatürk Olimpik Spor Tesisleri Baş antrenörü Yaşar Onur Özdemir verdi.
Turnuvanın ikincisi olan İzmir Dalton Spor Kulübünün kupası ve madalyalarını Atatürk Olimpik Spor Kompleksinin sorumlu Müdürü  Ömer Acaröz verdi.
 Turnuvanın şampiyonu Enka Spor Kulübü sporcuların madalyaları ve kupasını ise Su Topu Merkez hakem komitesi temsilcisi Ali Özsoy tarafından verildi. Şampiyonluk kupasını alan ENKA lı sporcular zaferi 5 metrelik kuleden atlayarak kutladı. Turnuvaya katılan tüm takımlar günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. 
Su Topu Sporları Manisa İl Temsilcisi Haldun Dalyan ise Federasyon kupasının Manisa ilinde yapılmasından dolayı çok mutlu olduklarını öte yanda Manisa’da bulunan Su Topu takımının daha sağlıklı antreman yapabilmesi ve milli takıma sporcular gönderebilmesi için şehirdeki havuzlarının sayısının arttırılması gereğine işaret etti.

Editör: TE Bilişim