SAVAŞ ALANI GİBİ
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bir geri dönüşüm tesisinin atık depolama sahasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın ortalık adeta savaş alanına döndü. Yangın nedeniyle şehrin bir bölümünü duöanlar kapladı.
Asayiş
02.03.2021, 14:41
Manisa bugün meydana gelen yangını konuşuyor. Atatürk Mahallesi Dericiler Sitesi yakınlarındaki bir geri dönüşüm tesisinde atıkların depolandığı sahadan dumanların yükselmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi.
Rüzgarın da etkisiyle hızla tutuşan atıklar nedeniyle büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi ve ilçe belediyelerin su tankerleri müdahalede bulundu.
YARALI YOK, HASAR BÜYÜK
Yangın nedeniyle çıkan yoğun dumanın Manisa Batı çevre yolunda sürücülerin görüş mesafesini olumsuz etkilendiği gözleniyor. Plastik maddelerin yanması nedeniyle çıkan yoğun duman şehrin bir bölümünü kapladı.
Yangında ilk belirlemelere göre yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi.
Merak ediyorum
2 ay önce
Soru şu orası Dericiler sitesi geri dönüşüm tesisine kim nasıl ruhsat vermiş Manisa da geri dönüşüm tesislerine belirlenmiş alan var harici ruhsat nasıl alınmış yada daha önemlisi ruhsatı varmı
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)