Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde, 15 gün önce nişanlanan 26 yaşındaki Ferit Kara'yı sokak ortasında av tüfeğiyle vurarak öldürkten sonra kaçan 27 yaşındaki Tahsin Özdemir, polise teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve Ferit Kara'nın nişanlısı A.K.'nin bir süre önce boşandığı eski eşi olan Tahsin Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, geçen cuma günü saat 20.00 sıralarında, Kocamehmetağa Mahallesi'nde meydana geldi. 15 gün önce A.K. ile nişanlanan Ferit Kara, çalıştığı tütün satışı yapılan işletmeden çıkıp evine giderken, silahlı saldırıya uğradı. Pompalı tüfekle göğsünden vurulan Ferit Kara, kanlar içinde yerde kaldı. Silah sesini duyanlar olay yerine koştu, sağlık ve polis ekiplerine durumu bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri ağır yaralı Kara'yı, ambulansla hastaneye götürmek istedi. Ancak Ferit Kara, yolda öldü.

Polis, kara'nın katil zanlısı olarak A.K.'nin bir süre önce boşandığı Tahsin Özdemir'i aramaya başladı. Olaydan sonra ortadan kaybolan Özdemir, bugün Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek polise teslim oldu. Özdemir daha sonra Kırkağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tahsin Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ferit Kaya ile nişanlısı A.K.'nin önümüzdeki Nisan ayında evlenmeyi planlandığı belirtildi.
Editör: TE Bilişim