Manisa’da bir dönem Borsa Başkanlığı da yapmış olan iş insanı Pak Tarım'ın sahibi İsmail Günhan hayata veda etti. Günhan’ın vefatı Manisa iş dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu.  Günhan'ın cenaze namazı Parza günü (Yarın) Hatuniye Caminde öğle namazına müteakiben kılınacak.  

İsmail Günhan, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı, Manisa Genç İşadamları Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Turgutlu Belediyesinden ahde vefa Turgutlu Belediyesinden ahde vefa

BAŞ SAĞILIĞI MESAJLARI 

Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur: 

Manisa'mızın değerli iş adamlarından ve Manisa Ticaret Borsası eski Başkanı olan, İsmail Günhan'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Mekanı cennet olsun.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün: Manisa'mızın değerli iş insanlarından, kıymetli dostum İsmail Günhan'ın vefat ettiğini büyük üzüntüyle öğrendim. Kendisine yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun...

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin:  Saruhanlımızın değerli iş insanlarından, Pak Tarım'ın sahibi İsmail Günhan'ın vefat ettiğini büyük üzüntüyle öğrendim.

Kendisine yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.

Cenazesi (22 Ocak Pazar) yarın öğle namazına müteakip Manisa Hatuniye Camii'nden kaldırılacaktır.

Cenaze namazına gitmek isteyen vatandaşlarımız için Pazar günü saat 12.00'de Saruhanlı Merkez Cami önünden otobüs kaldıracağız.

Editör: TE Bilişim