Haber: Ahmet ÜNSAL
Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Kalemli mahallesinde yaşanan üzücü olay bugün öğleden sonra meydana geldi. Ailesini çiftçilik yaparak geçindirmeye çalışan 68 yaşındaki Hüseyin S.’nin  yıllar önce Manisa şehir merkezine göçerek belediyede işe başlayan oğlu H.İ.S.'nin, ev ve otomobil alışverişi sırasında yakasını tefeci olduğu iddia edilen kişilere kaptırmasıyla yaşamı kabusa dönüştü.
Alacağı olduğunu iddia eden şahıslar, oğlu H.İ’den verdikleri parayı alamayınca baba Hüseyin S.’ye ulaştılar. Çiftçi Hüseyin S., oğlunun yüklü miktardaki borcunu ödeyebilmek için önce 50 dönümlük arazisini sattı. Daha sonra da traktörünü ve komşularından aldığı borçlarla alacaklıların taleplerini karşılamaya çalıştı.
İddiaya göre alacaklılar, kalan miktarla ilgili Hüseyin S.’nin gerek evine giderek gerekse telefonla arayarak ödeme yapması için baskı yaptı.
Üç çocuk sahibi olan Hüseyin S., eşi Fadime S.’yi Manisa’da yaşayan kızlarının yanına bıraktıktan sonra Kalemli’deki evine dönerek kendisini asarak canına kıydı.
Eşinin kardeşinin oğlu İzzet Ç., talihsiz adamı cep telefonundan aradıktan sonra yanıt alamayınca eve gittiğinde korkunç manzara ile karşılaştı.
Manisa Şehzadeler Jandarma Komutanlığı Hüseyin S.’nin ölümü ve onu intihara iten sebeplerie ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim