Olayla ilgili şu bilgi verildi:

Şehzadeler İlçesi Aşağıçobanisa Mahallesinde “Dolandırıcılık” olayı meydana gelmiştir.

Şehzadeler ilçesi Aşağıçobanisa Mahallesinde 30.09.2020 tarihinde K.N (1972/E) isimli şahıs büyükbaş hayvan almak maksadıyla sosyal medya üzerinden tanıştığı M.A.A (1972/E) isimli sahte “GÜLLÜ” lakaplı şahıs ile Turgutlu ilçesinde buluşarak hayvan pazarlığı için Şehzadeler ilçesi Sancaklı İğdecik Mahallesi yakınlarında bulunan bir hayvan ağılına gitmişlerdir. M.A.A. isimli şahıs pazarlık aşamasında K.N’ nın yanında getirdiği çanta ve içinde bulunan 75.000 TL’yi alarak olay yerinden kaçtığı ve hayvanları teslim etmediği öğrenilmiştir.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile yapılan istihbari çalışma neticesinde şüpheli M.A.A isimli şahıs 30.09.2020 günü Turgutlu ilçesinde yakalanarak K.N isimli şahıstan aldığı çanta ele geçirilmiş fakat bahse konu 75.000 TL. paranın çanta içinde olmadığı tespit edilmiştir.

Şüpheli M.A.A(1972/E) isimli şahsın yapılan sorgusunda ayrıca (12) suçtan arandığı tespit edilerek 01.10.2020 tarihinde mevcutlu olarak çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir.

Editör: TE Bilişim