Genç yaşına rağmen güçlü fiziği ve rakibi yıldıran bir oyun tarzı var… Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi var… Solbek kıtlığı yaşayan Manisaspor’un U19 Takımı ile oynanan hazırlık maçında Tahir Karapınar tarafından keşfedildi. Aydın 1923 ile oynanan hazırlık maçında hiç mi hiç sırıtmadı. O, henüz 17’sinde ama çalışkanlığıyla büyük bir fırsatı eline geçirmiş durumda

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Türk futbolunun vizyonu yüksek ekibi olan Manisaspor, 2014-2015 sezonunda 17 yaşındaki bir yeteneğe forma vermeye hazırlanıyor. Solbeke Denizlispor’dan Süleyman Çelikyurt’u alan Siyah-Beyazlılar, bu bölgeye bir transfer daha yapmanın hazırlığını yaparken, U19 Takımı oyuncusu Hamza Alkan’ın performansıyla bu bölgeye takviye yapmayı şimdilik askıya aldı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU VAR!..

12 yaşında Manisaspor altyapısına ayak basan Hamza Alkan, U14 Akademi Ligi’nde 21 maçta 1 gol, U15 Ligi’nde 21 maçta 2 gol, U16 Ligi’nde 22 maçta 1 gol attı. Tansu Yanık’lı U16 Takımı’nın Türkiye Şampiyonu olmasında pay sahibi olan Hamza, U16 Türkiye finallerinde 2 maçta 2 gol attı. Hamza, U17 Ligi’nde 21 maçta 1 gole imza atarken, A2 Ligi’nde de 2 maça çıktı.

KARAPINAR’I MEST ETTİ

Genç yetenek, Manisaspor’un U19 Takımı ile oynanan hazırlık maçında Teknik Direktör Tahir Karapınar’ın dikkatini çekti. U19 Takımı’nda sol stoperde görev alan Hamza’yı, A Takım 11’inde solbekte deneyen Karapınar, bu oyuncunun performansından etkilendi ve onu A Takım idmanlarına davet etti. Karapınar, Hamza’yı bu kez de 1-0 biten Aydın 1923 maçında 90 dakika oynattı. Bu maç öncesinde hafif sakatlığı bulunan Süleyman Çelikyurt’u riske etmeyen Karapınar, Hamza’nın etkileyici performansıyla iyice morallendi. Hamza Alkan, Kartepe kampında da aynı temposunu sürdürür, üzerine bir şeyler katarsa Manisaspor’un büyük bir kazanımı olacak.

Editör: TE Bilişim