Büyükşehir Yasası ile köylerin mahalleye dönüştüğü Manisa’da, Alaşehir Belediyesi ilçenin kırsal bölgelerindeki mahallelere götürdüğü hizmetlerle uzakları yakın etmeye devam ediyor. Çarıkbozdağ ve Dağhacıyusuf Mahallesini birbirine bağlayan 35 kilometrelik yol belediyenin yapacağı çalışma ile 5 kilometreye inecek.


Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban kısal mahallelerde gördükleri eksiklikleri ve mahallelerden gelen talepleri anında yerine getirmek için bütün imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.


Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın ilçeye bağlı Çarıkbozdağ Mahallesine yaptığı ziyarette Çarıkbozdağ Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinlerinin talep ettiği Çarıkbozdağ Mahallesi ve Dağhacıyusuf’un birbirine bağlantı yolunun yapımına başlandı.


Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, Çarıkbozdağ Mahallesinin talebi sonrası yerinde inceleme yaptıklarını ve aynı talebin Dağhacıyusuf Mahallesi sakinlerinden de geldiğini söyledi. Her iki mahallenin de ortak talebini değerlendiren Alaşehir Belediyesi Çarıkbozdağ Mahallesi ve Dağhacıyusuf Mahallelerini birbirine bağlayacak olan yolun açılması ve genişletilme çalışmalarına başladı.


Her iki mahalleyi birbirine bağlayan 35 kilometrelik yolun yapılacak olan çalışma ile 5 kilometreye düşeceği bilgisi verildi.

Editör: TE Bilişim