Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın talimatıyla bir engelli vatandaşın daha akülü engelli aracı hayali gerçek oldu. Engelli aracına kavuşan 8 çocuklu bir ailenin en küçüğü olan Nadir Karaca Başkan Karaçoban’a teşekkür etti.

Alaşehir’in dağlık bölgesinde yer alan Serinyayla Mahallesinde yaşayan 8 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olan 33 yaşındaki Nadir Karaca 9 yaşında düşme sonucu belden aşağısı tutmayınca 3 yıl boyunca yatağa mahkum olarak yaşadı. Küçük yaşlarda anne babasını da kaybeden Karaca’nın dağlık mahallede yaşadığı zorlukların Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a iletilmesinin ardından Karaca’ya akülü engelli aracı hediye edildi. Yıllardır zorluklar yaşayan Karaca bundan sonra akülü engelli aracı ile zorluk yaşamadan istediği yerlere gidip gelebileceği için çok mutlu olduğunu anlatarak Başkan Karaçoban’a teşekkür etti.

Serinyayla Mahalle Muhtarı Hüseyin Yaman, “31 Mart yerel seçimleri sonrasında ilk muhtarlık mazbatamı aldığımda yıllardır da köy statüsünde olan yerleşim alanımız olan ve Büyükşehir yasası ile birlikte mahalle statüsü kazanan yeni mahallemizin sorunları vardı. Bu sorunlardan birisi de dağınık bir şekilde 330 haneli ve 800 nüfuslu yerde yaşamını sürdüren Nadir Karaca’nın yaşadığı dramdı. Nadir Karaca hayatın sillesini 9 yaşında yemiş, küçük yaşta anne ve babasını da yitirmişti. 9 yaşında düşme sonucu belden aşağısı tutmayan kardeşimizin mahallemizin engebeli arazi üzerinde konuşlanmasından dolayı büyük sıkıntılar yaşadığını biliyorduk. Bu durumu Killik eski Belediye Başkanı ve Alaşehir Belediye Meclis Üyesi olan Halil Kara ile birlikte Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban’a aktardık. Başkanımızın bizatihi talimatı ile Nadir Karaca kardeşimize akülü engelli aracı alıp hediye ettik.” dedi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ise engelli vatandaşların hayata adaptasyonunu sağlamak ve sıkıntılarını giderebilmek için belediye olarak imkanları dahilinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim