Kula Ak Parti Belediye Başkan Adayı Selim Aşkın Ak Parti Kula Kadın Kolları Seçim Bürosu'nu ziyaret ederek kadın kolları ile sohbet etti.
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şükriye Al ve AK kadınlar tarafından karşılanan Aşkın, "Görevde bulunduğu dört yılık zaman zarfı içerisinde önemli hizmetlere imza attık. 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde Kula Belediye Başkanlığı Adaylığı için tekrar sizlerle beraber bu yola çıktık" dedi.
"ADALETLİ DAVRANARAK, HİZMET EDİYORUZ"
Aşkın, AK kadınların yaptığı başarılı çalışmaları hatırlatarak şöyle konuştu: “Bizler siyaset yapan insanlar olarak kadın kollarının gücünü hissediyoruz. AK Parti artık parti sürecini aştı ve Türkiye’nin partisi oldu. Biz de bu partiye gönül verenler olarak genel merkezimize güç vermeye çalışmalıyız. Bize oy veren, oy vermeyen ayrımını hiçbir zaman yapmadık. Adaletli davranarak hizmet etmeyi ilke edindik." AK kadınlar, parti mensupları olarak ülkenin gücüne güç, itibarına itibar ve değerine değer katmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek "Bizler çalışmaya hazırız. Sonuna kadar başkanımızın da yanındayız. Belediye başkanımızla istikrarın devam etmesi için biriz beraberiz" diye konuştular.

Editör: TE Bilişim