Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, seçim çalışmaları kapsamında Sarıgöl’de çarşı pazar gezdi, vatandaşlarla selamlaştı. Ergün, Sarıgöl sokaklarında gezerken CHP’lilerin bulunduğu kahvehanenin önünde durdu, partilileri selamladı, başarı dikellerinde bulundu. Vatandaşlardan biri Ergün’ün elini sıkarak “hoş geldiniz” derken, bir partili Başkan Ergün‘e “Seni oradan indireceğiz, seni İzmir’e göndereceğiz” diyerek bağırmaya başladı. Sakinliğini korumaya çalışan Ergün, “Ben sizinle polemiğe girmem.” diye seslendi, CHP Sarıgöl İlçe Başkanı Nuri Sarı da gerginliğin büyümesini önlemeye çalıştı.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaşanalar esnasında “Ben size selam veriyorum, siz bana saygısızlık yapıyorsunuz” diyerek karşılık verdi. Ancak, partili olduğu iddia edilen vatandaş sesini yükseltmeye devam edince ortam daha da gerildi.

Manisa’nın gelecekteki en büyük sorunu susuzluk olacak Manisa’nın gelecekteki en büyük sorunu susuzluk olacak

Kısa süreli gerginlik son bulduktan sonra Ergün, çevredeki iş yerlerini ziyaret etti. Olanlara tanık olan CHP‘li bir esnaf da Başkan Cengiz Ergün’e “Yaşananlar yanlış. Bu bir seçim yarışı. İnanın üzüldüm. Birkaç kişinin yaptığı bütün CHP’ye mal ediliyor. Size başarılar dilerim” diyerek Ergün’ü uğurladı.

Editör: Murat Yalçın