Vali Yaşar Karadeniz’ in mesajı şöyle:

"Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in son günlerinde, Bahar Kalkanı Harekât Bölgesi İdlib’te Türk Silahlı Kuvvetlerimizin konvoyuna yapılan saldırı sonucu, Manisalı kahraman askerimiz Piyade Teğmen Osman Alp’in şahadet haberini almanın üzüntüsüyle Ramazan Bayramını buruk bir şekilde karşılıyoruz.

Bayramlar; sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde hissedildiği, sevginin paylaştıkça çoğaldığı, büyüklerimizin gönül rızasının alındığı, küçüklerimizin sevindirildiği, yalnızlara ve kimsesizlere sahip çıkıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu müstesna günlerdir.

Her yıl sevdiklerimizle birlik, beraberlik içerisinde kutladığımız Ramazan Bayramı’nı bu yıl Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında evlerde kalarak, sevdiklerimizden ayrı geçireceğiz. Bu durumun hüznünü yaşıyor olmakla beraber, Koronavirüse karşı verdiğimiz etkin mücadelede evde kaldığımız günlerin çok büyük rolü olduğu da bir gerçektir.

Bu duygu ve düşüncelerle;  Manisalı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, şehitlerimize rahmet, gazilerimize de sağlık ve huzurlu bir bayram diliyorum."


     

Editör: TE Bilişim